Clientul nu are întotdeauna dreptate | matras.md Moldove

Clientul nu are întotdeauna dreptate

Desigur, clientul are întotdeauna dreptate. Suntem pregătiți să vă oferim servicii maxime, delicatețe în comunicare, astfel încât să vă simțiți armonios și confortabil. Acesta nu este un tip de serviciu obișnuit și implică procesul creativ de cooperare între client și consultant. Dar sunt câteva lucruri care trebuie spuse:

Nu luați decizii pripite - nu plasați o comandă dacă nu sunteți 100% sigur, amintiți-vă că „pierdeți” timpul prețios al unui consultant consultant pentru care nu plătiți și reduceți timpul de servire al altor clienți și, de asemenea, încurcă timpul specialistului, ceea ce poate reduce calitatea serviciilor către alți clienți.

În procesul de alegere a unui pat, unor clienți le place să comunice mult pe subiecte străine, atrăgând astfel atenția unui specialist care este concentrat pe muncă. Până la urmă, în timp ce testați saltele, perne etc., un specialist vă urmărește limbajul corpului pentru a înțelege cum produsul se potrivește constituției și caracteristicilor dvs (cum vă întindeți, cum vă ridicați etc.) de lucru, specialistul este concentrat să nu rateze nimic și să vă ofere cea mai bună soluție a tehnologiilor și materialelor de astăzi, care să răspundă nevoilor dumneavoastră individuale și să vi se potrivească.

DAR, asta nu înseamnă că nu puteți vorbi deloc! Vorbiți, dar la subiect!

BRANDURILE GLOBALE VA VIND GUSTUL

Pe lângă abilitățile tehnice, experiența, abilitățile perfecționate, profesionalismul și amabilitatea consultanților noștri, vindem gustul mărcilor mondiale, percepția estetică a designerilor celebri, care este apreciată la expozițiile internaționale și are o largă recunoaștere mondială. Daca gustul dumneavoastra coincide cu cel al designerilor de mobilier celebri prezentati in showroom-urile noastre, atunci ne vom bucura sa va vedem printre clientii nostri, pentru a selecta mobilier care sa va decoreze dormitorul.

Dacă doriți să modificați mobilierul după bunul plac, de exemplu prin ajustări la proporțiile și designul produsului (mobilier cu caracteristici individuale la comandă), atunci sunteți responsabil pentru acest design. Vă garantăm calitatea, dar nu vom modifica și nu vom termina nimic dacă dintr-o dată nu vă plac „nasturii sidefați”. Percepția subiectivă a fiecăruia este individuală, iar în fantezii totul poate fi mult mai colorat și mai roz decât se poate dovedi după ce se modifică designul și se adaugă toate „elementele de fantezie” ale clientului.

Nu suntem o producție artizanală de mobilă la comandă dintr-o fotografie, lucrăm doar cu mărci cunoscute în lume.

CEI CU CARE NOI NU NE POTRIVIM CA ECHIPĂ DE PROFESIONISTI

• dacă credeți că o nouă achiziție scumpă (saltea, pernă etc.) vă va vindeca toate rănile acumulate de-a lungul deceniilor în prima săptămână;

 

• dacă nu știți ce vreți, nu v-ați hotărât asupra propriilor preferințe, aveți un conflict constant (uneori îmi doresc ceva moale, uneori e prea greu etc.), o atitudine inadecvată față de realitate. Ar trebui să aveți cel puțin o idee minimă, deși nu formalizată, despre ceea ce ați dori să primiți ca rezultat;

 

• dacă nu apreciați timpul și munca altor persoane (de ex. consultanți). Dacă nu considerați munca consultanților;

 

• Nevoia dvs principală sunt conversațiile lungi în timpul consultărilor și presiunea pentru a simți aura: să discutați, să petreceți timp, să vă bucurați de sentimentul de a cumpăra fără să cumpărați efectiv, să vă afirmați în detrimentul atenției oamenilor, „varsă-ți sufletul”, „aruncă afară mânie sau resentimente” (există astfel de situații) și nu rezultatul final;

 

• Ceea la ce va uitați este un preț scump pentru dvs și nu sunteți pregătit din punct de vedere psihologic pentru un astfel de preț;

 

• Ați venit la consultație în prealabil încărcat subconștient la un rezultat negativ cu o dispoziție proastă;

 

• Dacă vreți să conduceți procesul de alegere a unui pat;

 

• Dacă sunteți foarte nervos în procesul de alegere a unui pat (comunicare cu un consultant) și în general nu vă simțiți confortabil cu situația de a alege un produs în care este necesară o interacțiune strânsă cu un specialist (ex. cu un croitor care face măsurători) ;

 

• Practic nu sunteți pregătit să acceptați estetica designului mobilierului și căutați un loc în care fanteziile dvs să devină realitate prin remodelarea designului original. Lucrăm doar cu mărci cunoscute la nivel mondial, nu suntem producție de mobilă artizanală la comandă dintr-o fotografie.

• Vă este frică să efectuați o plată în avans în momentul plasării comenzii și aveți și alte temeri legate de termenele de livrare etc. Aici nu aveți de ce să vă faceți griji, deoarece lucrăm cu furnizori din toată lumea de 13 ani și lucrăm numai cu furnizori de încredere de bunuri și servicii, verificăm în mod constant contrapărțile noastre pentru fiabilitate și eliminăm de la vânzare mărcile nesigure (de exemplu, cum ar fi Altrenotti).

În sfârșit, a sosit momentul în care nu doar clienții ne aleg, dar ne putem permite să acordăm preferință clienților de încredere și recunoscători*.

Respectăm aceste reguli pentru că nu vedem altă modalitate de a crește disponibilitatea serviciilor noastre și calitatea serviciilor pentru clienții cu adevărat buni care doresc sfaturi de calitate și un pat de calitate, dar sunt nevoiți să stea la coadă din cauza clienților necinstiți care se distrează sau afirmându-se în acest fel.

Și dacă vi se pare, clienți necinstiți, că ne faceți o favoare cu atenția voastră, stăm și așteptăm doar pe voi și nu avem altceva de făcut decât să vă satisfacem ambițiile neîmplinite, vă asigurăm - avem ceva de făcut, facem lucrul nostru preferat de 13 ani și fluxul clienților noștri este în creștere.

Dacă, după ce ați citit acest articol, nu sunteți de acord cu noi, vă dorim din tot sufletul să găsiți ceea ce căutați în altă parte!

*Consultantul poate refuza să vă servească și/sau să plaseze o comandă fără a oferi motive.

ЗАПИСЬ В ШОУ-РУМ!
+373 (62) 120712
+373 (62) 120712