Cumpără kokosovye saltele în Moldova | matras.md
+373 (22) 800018 Adresele magazinelor

Kokosovye saltele

47 товаров

Lungime
All
Latime
All
Buget
Orice
Baza
Umplutura
Afișați mai multe Arată mai puțin
Producator
Afișați mai multe Arată mai puțin
Extras. opțiuni
Afișați mai multe Arată mai puțin
Saltea pliabila
Țara
Afișați mai multe Arată mai puțin
Constructia arcurilor
Afișați mai multe Arată mai puțin
Numarul de arcuri pentru un loc de dormit
Afișați mai multe Arată mai puțin
Sarcina
Afișați mai multe Arată mai puțin
Înaltime, cm
Afișați mai multe Arată mai puțin
Durata de viata
Afișați mai multe Arată mai puțin
Numarul de zone de anatomice
Afișați mai multe Arată mai puțin
Rigiditatea
Afișați mai multe Arată mai puțin
Reset
Selected: 0 Show

24 of 47

24 of 47


O saltea cu fibre de nucă de cocos este o opțiune excelentă pentru dotarea unui loc de dormit confortabil cu un efect ortopedic pronunțat. Lenjeria de înaltă calitate, cu rigiditate ridicată, realizată din materii prime naturale, permite să se odihnească bine oamenilor care au probleme în funcționarea sistemului musculo-scheletic, precum și pentru cei a căror greutate depășește 100 kg.

Saltelele din coconutul nucii de cocos sunt perfecte pentru echiparea pătuțurilor pentru copii de pînă la doi ani. Acest lucru vă permite să formați corect coloana vertebrală a copilului și să excludeți dezvoltarea scoliozei.

Caracteristicile modelelor cu nucă de cocos

Pentru a crește perioada de utilizare, suprafața de lucru a plăcilor din așchii de cocos presate este adesea combinată cu un strat de material sintetic rezistent la uzură, de exemplu, spumă poliuretanică sau latex artificial.

Cococnutul poate fi utilizat atît singur, cît și în combinație cu alte umpluturi naturale sau sintetice.

Cum se alege o saltea din  nucă de cocos?

Prețul saltelelor din nucă de cocos depinde în mare măsură de calitatea materiilor prime utilizate. Plăcile din coaja nucilor mature trebuie să aibă o nuanță maro închisă.

Produsele din 100% coconut sunt foarte rigide, pentru fabricarea modelelor de duritate medie se utilizează plăci din mai multe materiale, de exemplu, un amestec de coconut cu fibre de bumbac și latex.

Dacă doriți să cumpărați ieftin o saltea din nucă de cocos, acordați atenție produselor cu umplutură de nucă de cocos și materiale artificiale, și anume:

  • spumă poliuretanică;

  • memorix;

  • sintepon.

Conform recenziilor cumpărătorilor, produsele cu adăugarea de componente sintetice au proprietăți ortopedice excelente, dar, în comparație cu modelele de elită realizate din materiale naturale, necesită înlocuire la fiecare cinci ani.

Saltelele cu umplutură de nucă de cocos perfect se potrivesc pentru echiparea locurilor de dormit pentru copii și adulți. Produsele ecologice și cu prelucrare  antiseptică sunt complet sigure pentru oameni. Nu provoacă iritații și alergii ale pielii, trec bine aerul și sunt improprii pentru dezvoltarea microflorei sau microorganismelor patogene.

Lenjeria din nucă de cocos poate fi folosită fără înlocuire timp de 15 ani. Husele detașabile din țesătură naturală de bumbac ajută la menținerea igienei patului.

Magazinul online Matras.md vă propune să cumpărați saltele ortopedice de înaltă calitate și confortabile, cu plăci de cocos, la un preț accesibil. În catalogul nostru puteți alege un produs care să satisfacă pe deplin toate dorințele DVS.

Magazinul livrează în Chișinău și în alte orașe din Republica Moldova.RECENT VIZUALIZATE
Vizualizați sisteme de dormit

Descoperiți sistemele pentru somn vizitînd unul dintre saloanele noastre sau adresîndu-vă ghidurilor-online pentru alegerea produselor destinate somnului.

Saloanele noastre

Descoperiți o noua lume uimitoare a somnului într-unul dintre magazinele noastre din Moldove, unde puteți beneficia de sfaturile consultanților noștri și puteți testa produsele care v-au plăcut.

Salonul aproape de DVS
GHID ONLINE PENTRU ALEGEREA PRODUSELOR

Ghiduri online care vă vor învăța să alegeți cele mai bune saltele, pături și perne.

Selectați ghidul dorit
ЗАПИСЬ В ШОУ-РУМ!
+373 (60) 542651
+373 (60) 542651