Cumpără saltele din latex și nucă de cocos în Moldova | matras.md

Saltele din latex și nucă de cocos

10 товаров

Lungime
All
Latime
All
Buget
Orice
Baza
Umplutura
Afișați mai multe Arată mai puțin
Producator
Afișați mai multe Arată mai puțin
Extras. opțiuni
Afișați mai multe Arată mai puțin
Saltea pliabila
Țara
Afișați mai multe Arată mai puțin
Constructia arcurilor
Afișați mai multe Arată mai puțin
Numarul de arcuri pentru un loc de dormit
Afișați mai multe Arată mai puțin
Sarcina
Afișați mai multe Arată mai puțin
Înaltime, cm
Afișați mai multe Arată mai puțin
Durata de viata
Afișați mai multe Arată mai puțin
Numarul de zone de anatomice
Afișați mai multe Arată mai puțin
Rigiditatea
Afișați mai multe Arată mai puțin
Reset
Selected: 0 Show
Hotel 5 Stars Pillow Top Nocturne
Vizionare rapidă
1000 Piese
Înălțime 30
Duritatea умеренно жесткий
Sarcină 170
Zonă 7
Husa Nu detașabil
Durata de viață 30
Garanție 30 лет
РОССИЯ США

Saltelele din latex și nucă de cocos combină rigiditatea și elasticitatea. Coconutul reduce stresul asupra coloanei vertebrale, iar latexul natural (sucul spumos din arborele de  cauciuc) ajută la reducerea presiunii asupra organismului.

Ca urmare a combinării corecte a două materiale naturale, este posibil să se asigure relaxarea maximă a mușchilor persoanei care doarme într-un pat confortabil.

Caracteristicile și beneficiile saltelei din latex și nucă de cocos

Prețul saltelelor din latex și nucă de cocos depinde de combinația de materiale și tehnologiile utilizate în producție. Articolele pot fi:

  1. Fără arcuri, unde straturile exterioare sunt confecționate din latex natural (aproximativ 30 mm grosime), iar în interior se găsește coconut de cocos.

  2. Fără arcuri, în care straturile exterioare sunt făcute din suc de spumă de hevea și coconut, iar stratul interior este realizat din umplutură artificială.

  3. „Sandwich” cu straturi alternative elastice și rigide. Rezultatul este un model cu rigiditate medie.

  4. Cu un bloc de arc dependent sau independent, care este acoperit pe ambele părți cu straturi de coconut și latex.

În vînzare puteți găsi produse cu diferite grade de rigiditate, în care o parte este fabricată din coajă de nucă de cocos, iar a doua - din latex.

Costul articolelor de regulă este influențat de calitatea umpluturii și de numărul de straturi, dar, în același timp, orice modele cu  nucă de cocos și latex prezintă mai multe avantaje:

  • nu provoacă alergii;

  • trece cu ușurință aerul;

  • poate fi utilizat mult timp;

  • au rezistență la umiditate, efecte mecanice și chimice.

Potrivit recenziilor cumpărătorilor, lenjeria de pat din materiale naturale susțin perfect schimbul natural de căldură. Acest lucru face somnul confortabil în orice moment al anului.

Ce fel de saltea alegem?

Înainte de a cumpăra lenjeria de pat, trebuie luate în considerare mai multe puncte importante. De exemplu, pentru persoanele cu o greutate mai mare sunt potrivite produsele  cu duritate ridicată și medie, iar persoanele în vîrstă preferă adesea să se relaxeze pe un pat moale. Pentru formarea corectă a coloanei vertebrale, copiilor sub 2 ani li se recomandă să doarmă pe o suprafață dură.

Dacă observați o tulburare a sistemului musculo-scheletic, înainte de a cumpăra o saltea din latex și nucă de cocos, trebuie să consultați un ortoped. El vă va spune caracteristicile optime ale produsului, care vă vor oferi un somn sănătos și adînc.

Saltea din nucă de cocos și latex în Republica Moldova puteți cumpăra întotdeauna în magazinul online Matras.md. Catalogul nostru conține multe modele de la brandurile populare și de încredere, care au certificate ce confirm calitatea înaltă și garanția.

Livrarea mărfurilor se efectuează pe întreg teritoriul  Republicii Moldova (în Chișinău și în alte orașe).RECENT VIZUALIZATE
Vizualizați sisteme de dormit

Descoperiți sistemele pentru somn vizitînd unul dintre saloanele noastre sau adresîndu-vă ghidurilor-online pentru alegerea produselor destinate somnului.

Saloanele noastre

Descoperiți o noua lume uimitoare a somnului într-unul dintre magazinele noastre din Moldove, unde puteți beneficia de sfaturile consultanților noștri și puteți testa produsele care v-au plăcut.

Salonul aproape de DVS
GHID ONLINE PENTRU ALEGEREA PRODUSELOR

Ghiduri online care vă vor învăța să alegeți cele mai bune saltele, pături și perne.

Selectați ghidul dorit
ЗАПИСЬ В ШОУ-РУМ!
+373 (62) 120712
+373 (62) 120712