Cumpără saltele germane în Moldova | matras.md
+373 (22) 800018 Adresele magazinelor

Saltele germane

20 товаров

Lungime
All
Latime
All
Buget
Orice
Baza
Umplutura
Afișați mai multe Arată mai puțin
Producator
Afișați mai multe Arată mai puțin
Extras. opțiuni
Afișați mai multe Arată mai puțin
Saltea pliabila
Țara
Afișați mai multe Arată mai puțin
Constructia arcurilor
Afișați mai multe Arată mai puțin
Numarul de arcuri pentru un loc de dormit
Afișați mai multe Arată mai puțin
Sarcina
Afișați mai multe Arată mai puțin
Înaltime, cm
Afișați mai multe Arată mai puțin
Durata de viata
Afișați mai multe Arată mai puțin
Numarul de zone de anatomice
Afișați mai multe Arată mai puțin
Rigiditatea
Afișați mai multe Arată mai puțin
Reset
Selected: 0 Show
Reflex Silenum
Vizionare rapidă
Baza
Înălțime 24
Duritatea Medie
Sarcină 220
Zonă 7
Husa Nu detașabil
Durata de viață 25+
Garanție 25 лет
Germania


Germania de multă timp este renumită pentru calitatea înaltă a produselor sale, iar articolele pentru somn nu fac excepție. Saltelele germane sunt folosite în toată lumea. Pentru fabricarea lor se folosesc materiale ecologice de înaltă calitate și cele mai moderne tehnologii. Rezultatul este un produs fiabil și de înaltă calitate, care își îndeplinește perfect funcțiile și servește o perioadă îndelungată. 


Tipuri de saltele germane


Toate modelele de producție germană sunt confortabile și, în majoritatea cazurilor, au un efect ortopedic. Acest lucru înseamnă că, în timpul somnului, produsul are un efect benefic asupra coloanei vertebrale, acordă o odihnă și relaxare, are un efect terapeutic în caz de înțepeniri și curburi ale spatelui.


Există saltele din Germania de următoarele tipuri:

  1. Cu o bază - poate fi formată dintr-unul sau mai multe straturi care diferă prin caracteristicile lor. Pentru umplutură  se folosesc fibre de nucă de cocos, latex, spumă poliuretanică sau spumă „memori”, care memorează contururile corpului uman.

  2. Cu un bloc de arcuri - sistemul independent de arcuri are un efect terapeutic, al cărui caracteristică este amplasarea separată a elementelor. Datorită acestui lucru, sarcina este direcționată doar într-o zonă mică, iar spatele este poziționat corect. Astfel de modele au recenzii excelente și sunt foarte solicitate în rîndul cumpărătorilor.

  3. Diferite niveluri de rigiditate - puteți cumpăra un nivel moale, rigiditate la nivel mediu și cele mai rigide produse. De asemenea, pe piața modernă sunt prezentate modele bilaterale cu diferite niveluri de rigiditate a suprafeței.

  4. Diferite grosimi - produsele germane au întotdeauna o înălțime și o calitate optimă, dar cumpărătorul poate alege un model mai gros sau mai subțire, dacă dorește.


Prețul produselor poate fi diferit, dar chiar și opțiunile bugetare sunt fiabile și au o durată lungă de viață. Sunt disponibile pentru paturi single și duble, dar pot fi realizate în funcție de parametrii individuali.

În magazinul nostru online întotdeauna  puteți cumpăra saltelele germane rezistente. Catalogul conține modele pentru fiecare gust, cu diferite materiale de  umpluturi, design și un set de funcții suplimentare.

Colaborăm direct cu producătorii, prin urmare, oferim garanții și documentație pentru mărfuri. Livrarea comenzilor se efectuează în raza orașului Chișinău și în alte orașe din Republica Moldova.RECENT VIZUALIZATE
Vizualizați sisteme de dormit

Descoperiți sistemele pentru somn vizitînd unul dintre saloanele noastre sau adresîndu-vă ghidurilor-online pentru alegerea produselor destinate somnului.

Saloanele noastre

Descoperiți o noua lume uimitoare a somnului într-unul dintre magazinele noastre din Moldove, unde puteți beneficia de sfaturile consultanților noștri și puteți testa produsele care v-au plăcut.

Salonul aproape de DVS
GHID ONLINE PENTRU ALEGEREA PRODUSELOR

Ghiduri online care vă vor învăța să alegeți cele mai bune saltele, pături și perne.

Selectați ghidul dorit
ЗАПИСЬ В ШОУ-РУМ!
+373 (62) 120712
+373 (62) 120712