Asamblarea mobilei |matras.md
+373 (22) 800018 Adresele magazinelor

Asamblarea mobilei

любой сложности
Cервис
Сборка мебели

Chiar și cu instrucțiuni, dar fără suficientă experiență și echipament special, este dificil să asamblați de sine stătător mobilierul. Orice greșeală poate duce la deteriorarea unui produs scump. Salonul „___________” recomandă clienților săi să beneficieze de serviciile asamblatorilor profesionali.

Ansamblarea mobilierului este un serviciu contra plată. Se efectuează în ziua livrării după primirea mărfii în baza actului și plata completă a comenzii.


Costul serviciului este de 1000 de lei din prețul unui pat cu mecanism de ridicare și 500 de lei fără acesta.


Calculul se face conform listei de prețuri, fără a ține cont de reducerile existente.


Serviciul trebuie comandat în prealabil prin intermediul operatorului.


Asamblarea mobilierului este un serviciu plătit special, care se realizează în ziua livrării, după ce verificați setul complet de mărfuri în cadrul actului și plătiți complet comanda.

Nu numai că vă putem livra o saltea și un mobilier pentru dormitor, dar, de asemenea, vă putem priva de grijile suplimentare și vă putem asambla mobilierul. Veți primi un dormitor actualizat chiar în ziua livrării! Nu trebuie să aștepți pe nimeni, să negociați sau să înțelegeți schema de asamblare – lucrătorii noștri vor asigura asamblarea rapidă și profesională a mobilierului de dormit de orice complexitate.Nu uitați să avertizați managerii cu privire la necesitatea de a asambla mobilierul în timpul efectuării plății și livrării!

De asemenea, oferim servicii pentru demontarea dormitorului vechi. Vom dezasambla mobilierul vechi și îl vom asambla în loc pe cel nou, iar DVS doar vă veți bucura cît de rapid se schimbă dormitorul și de viteza de executare a lucrărilor.

Демонтаж спального места заказчика

1500 лей.

Сборка кровати с подъемным механизмом

12% от стоимости изделия

Сборка кровати без подъемного механизма

6% от стоимости изделия

Установка ножек на основание

1000 лей.


+373 (60) 542651
+373 (60) 542651